Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


22 февруари 2019 г.

Ако притежавате или управлявате Транспортна фирма и търсите информация за пазара на ERP/ CRM/ BI системи за управление в България - вижте предложението ни:

Изненадващо 1,161 са били милионни компании в  4-тата индустрия в България с 5.6 % дял от оперативните приходи в бизнеса и седма по ръст за последните пет години - транспорт, складиране и пощи

В сухопътния транспорт - номер 4 от 88 индустриални сектори по приходи (9.96 милиарда лева за 2017, 115,000 работни места) в България милионните компании са цели 807. Бизнеса е по-голям и от строителството на сгради и от продажбите на автомобили в страната.

Първата инсталация на ERP в работеща към момента компания в сухопътния транспорт е през далечаната 2002 година, а разликата в приходите между най-голямата и най-малката с инсталирана ERP е 107 пъти!

Тежката конкуренция на европейските и азиатски превозвачи, сивия сектор и ръста на разходите за персонал, в допълнение със задаващото се забавяне на икономиките на ЕС, според нас ще са едни от основните причини за ускоряване на инвестициите на фирмите от индустрията в бизнес софтуер.

Независимата агенция CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. е една от малкото, която следи и анализира пазара на ERP/ CRM/ BI системи в България от самото му начало. Агенцията разполага и поддържа
собствени бази данни с реализирани проекти в транспортната индустрия в страната съдържащи над 700 информационни полета към днешна дата.

В помощ за ориентиране на пазара на системи за управление и благодарение на натрупаната вече достатъчно история за пазара, CBN предлага на фирми от транспортната индустрия в страната единстените по рода си два нови маркетингови информационни продукти, които биха били полезни при избор на нов или смяна на съществуващ бизнес софтуер и фирма внедрител:
Анализ и База данни с клиенти с внедрени системи в транспорта, скалдирането и пощи в България.

Ето кратко описание на продуктите, които може да се поръчат от агенцията:


I. Анализ:
/анализа е предназначен за източник на информация при взимане на решения за покупка или смяна на ERP система от CEO, CFO, съдружници и мениджъри от съответните нива, дори и без необходимите задълбочени специфични познания по материята свързана с ERP/

ТРАНСПОРТНАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ
ERP СИСТЕМИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ 2018
/Източник: собствени годишни пазарни изследвания, събрани в база данни със 700+ записи/

Теми:

1. ERP в транспортната индустрия в България – основна информация и тенденции
2. Българска или чуждестранна ERP система: коя и за кого е по-подходяща?
3. Кои са водещите производители на ERP системи в транспорта в България
4. Профил на фирмите - внедрители на ERP в България: история, приход, персонал, проекти
5. Основни съвети и предупреждения при избор на фирма-внедрител
6. Кои са водещи фирми, внедрители на ERP системи в транспорта в България?
7. Цената – какви са цените на проект за лицензи и внедряване на ERP през 2018?
8. Подмяна на една система с друга – защо и кога се налага? Кои с кого сменят?
9. Облачните ERP на пазара – защо? Профил на първите клиенти в България?

10. Списък на фирми и интегратори, предлагащи ERP/CRM/BI системи в България 

II. Бази данни: 50 + бизнес клиенти на ERPCRM, BI от транспорт, складиране и пощи в България(Проекти, събирани и поддържани в  продължение на 23 години: 1996-2018)
Кой, от кого и кога е купувал ERP, CRM, BI система? Открийте каква е реалната картина на пазара ERP, CRM, BI във вашата индустрия в България от независим източник, с 23 години изследване на пазара!

Как да поръчате:

Ако желаете предложените от нас Анализ и/или База изпратете ни едно писмо с намерение на office@cbn-bulgaria.com. Ние ще Ви изпратим цена и документ за плащане.

Ако решите да закупите продуктите, до два работни дни след превода ще Ви изпратим базата данни, а до пет работни дни ще изпратим и анализа. Петте работни дни са ни необходими и важни за да подготвим анализа да е възможно най-полезен и съобразен с профила и интереса на Вашата компания.

За CBN Pannoff, Stoytcheff & Co.:

Независима агенция, която изследва пазара на ERP, CRM и BI в България от самото му начало – 1996 година. Повече информация за агенцията може да намерите в нашия блог на адрес: http://blog.cbn-bulgaria.com. / Observer: ERP market Bulgaria (85)


За контакт:
+359887208069; +359887213069
Л. Стойчев; Б. Панов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.