Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


За блога

Технологичния бизнес & Индустрията на Информационни и Комуникационни технологии в България

Блога съдържа (2, 300+ статии за периода 1999 - 2023) и регулярно (30 + нови статии за 2024) публикува факти анализи, прогнози и класации за технологичния бизнес, пазара и маркетинга за индустрията Информационни и Комуникационни технологии за България на едно място - кратко, систематизирано и коректно от независим източник с над 30 години бизнес история.

Пазарна информация и класации за България, за които се публикуват индекси и стойности - може да намирате периодична и съпоставима информация за различни периоди.

В архива на блога ще намерите класации, периодични пазарни проучвания и презентации с пазарна информация и анализи - например за софтуерната индустрия в България,

Блога е адресиран към професионалистите, от страната и чужбина, които носят персонална отговорност за проучване, управление и планиране на екосистемата на ИКТ бизнеса и индустрията в България: CEO, CIO, IMC, PR и HR специалисти.

Блога се поддържа от CBN - Pannoff, Stoytcheff & Co. - независима агенция за бизнес анализи и проучвания в страната, специализирана в ИКТ, основана през 1991 г. с над 33 години експертиза в информационния бизнес и над 300 клиенти от страната и чужбина (за допълнителна информация разгледайте секцията "За нас").

Блога се състои от две части - безплатна и платена

ICT Markets, ICT Trade, IT Survey, CBN Top100, VIP Business са търговски марки на СД "Компютърни бизнес мрежи Панов, Стойчев и С-ие". Всички останали марки в блога могат да бъдат запазени марки и/или търговски марки на съответният им собственик. 

Внимание! 
Позоваване, цитиране, препечатване на целия или част от материал, публикуван в блога без писменото разрешение на авторите е абсолютно забранено и се счита за нарушение на закона за авторски и сродните му права.

За достъп до платената част разгледайте секцията "Абонамент".

С пожелание за успех в бизнеса, 
От авторите