Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


6 януари 2017 г.

Най-добрата B2B селекция - база данни за едрия и среден бизнес в България за анализ и директен маркетинг е актуализирана във версия 2017 г. и вече се предлага на пазара


Независимата агенция с 26 годишен опит в бизнеса с бази данни CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. предлага на клиентите си нова специална селекция с актуализация януари 2017 година от близо 2,000 респонденти – обединени бази от целия едър и среден бизнес, големи данъкоплатци, горния сегмент на малкия бизнес и почти цялата финансова индустрия в България.

Базата съдържа следните записи:


Респонденти: Имена: 1,971
Респонденти: ЕИК: 1,971
Респонденти: Оперативни приходи: 1,792
Населени места: 186
Индустрии: 18
Индустриални сектори: 74
Бизнеси: 321
E mails: 1,432
WEB: 1,390

Всички електронни пощи са проверени в регистъра на Комисията за Защита на Потребителите за отказ от получаване на непоискани търговски съобщения.

Общите оперативни приходи на нефинансовите предприятия, включени в селекцията са 143.3 милиарда лева или клиентите на базата имат уникален достъп до компаниите с пазарен дял от 59.5 % от генерираните приходи в реалния бизнес в България.

Допълнителна информация за цена и начин на поръчка може да получите ако желаете в запитване в свободен текст на електронната ни поща:

office&cbn-bulgaria.com

Subject:
"CBN2017_Bulgarian_Large_and_Medium_enterprises_emails_and_web"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.