Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


9 юли 2022 г.

Кой кой е в образованието на заетите в софтуерната индустрия в България? Резултати и доклад.

Единственото за България професионално мащабно независимо проучване и доклад на пазара на труда, изследващо образованието на кадрите в софтуерния бизнес в страната:

"Кой кой е в образованието на заетите в софтуерната индустрия в България"

Ако сте работодател в софтуерния бизнес - вижте откъде идват кадрите и какъв е микса в образованието от наетите в Топ100 компании по брой служители в България?

Ако сте работодател от САЩ, Франция, Германия или Обединеното Кралство: вижте къде са завършили кадрите, които търсите и назначавате за дъщерните си компании в България?

Ако сте от мениджмънта или от собствениците на Топ-10 университети в България, чийто кадри са най-котирани от софтуерния бизнес  - вижте как да увеличите интереса към Вашия университет и таксите за обучение с данни за представянето на вашите възпитаници в най-високоплатената индустрия от независим източник?

Ако сте водеща академии за обучение в софтуерния сектор- вижте вашия дял, къде и на колко престижни места, за какво високо заплащане работят кадрите, подготвени от вас?

Ако сте от организации, които работят за завръщане на българи, образовани в чужбина - запознайте се с реалностите, направете вашите изводи за възможностите на пазара на труда в България, вижте нашите две основни препоръки, изнесете факти и мотивирайте хората с истински данни.

Ако сте политик, инвеститор визионер - вижте къде се обучават кадрите за най-високоплатената и бързо растяща индустрия в България и как инвестициите в образователни програми могат да се възвърнат многократно!

Самия проект:

Съдържание (30 страници)

I. За смисъла на проекта, методология, източници и представителност.

II. Работната сила в софтуерната индустрия в Българияобщ преглед.

III. Университетите и софтуерния бизнес в България - факти.

IV. Академиите в софтуерния бизнес в Българияпроникване и дял.

V. Училища и колежиот клас направо в IT бизнеса.

VI. Топ - 10 водещи (от общо 138) образователни институти за софтуерната индустрия в България място, резултати и дял, възнаграждения.

VII. Къде в страната се намират учебните заведения - университети, академии, училища, обучаващи кадри за софтуерната индустрия в България? С какъв дял?

VIII. Кадрите от чужбина: от кои университети и държави, брой, дял?

IX. Софтуерни компании от САЩ, Германия, Франция, Великобритания с офиси в страната: вижте от кои учебни заведения са кадрите в тях?

X. Факти, изводи и фактори за връщане на българи в страната: реалност и потенциал.


------------------------------------------------------------------------------------------------
За образец на включените таблици и графики и цена на доклада:
office@cbn-bulgaria.com
+359887208069, Л. Стойчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.