Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


7 юли 2018 г.

Business Observer Bulgaria '2018: Бизнеса в България през последните шест години, класации по индустрии, 7-те най-големи, 17-те най-бързо растящи сектори в икономиката - профили с ключови индикатори

Колко е голям бизнеса в България и как се развива за последните пет години?

Къде в българската икономика се генерират най-големи продажби, печалби, нови работни места, инвестиции в материални активи?

Кои са водещи индустрии в България и какъв пазарен дял имат? Кои са най-бързо и успешно развиващи се сектори - локомотиви на българската икономика? 

Как да бъде представен бизнеса, водещите индустрии, най-бързо растящите сектори от икономиката на България пред чуждестранни партньори и инвеститори

Как да определите Вашия пазарен дял и да сравните развитието на Вашия бизнес?

В кои индустрии и сектори да търсите Вашите нови, успешни и платежоспособни клиенти за да предложите Вашите продукти и услуги на пазара в страната? Как да ги опознаете и с каво да се съобразите?

-------------------------------

След близо три месеца работа през тази година и още толкова през всяка една от предходните пет поредни години, независимата агенция CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. излиза ексклузивно за България ново пазарно изследване, съдържащо отговори на тези и ред други важни за бизнеса теми и въпроси:

"Business observer Bulgaria 2018. Analytical  research by CBN Pannoff, Stoytcheff. Edition III."

Най-големите индустрии в България (с продажби от €5b+) са точно от общо 18 активни в страната. Те държат 87.0% от оперативните приходи, 70.4% от оперативната печалба и 72.5% от дълготрайните активи на бизнеса в нефинансовия сектор в България.

Най-бързо растящите индустриални сектори в България за период от пет години (мин.ръст +€500m) са точно 17 от общо 82 активни в страната. Те държат 85.9% от ръста на приходите на компаниите в страната за последните пет години или €23.9b. Сред тях са 7 от производството, 3 от търговията, 2 от транспорта, по 1 от ИТ, агробизнеса, изкуствата и забавленията и  недвижимите имоти.

Ключови индикатори

Осем са индикаторите с данни за всяка една от последните шест години, включени в Business Observer Bulgaria '2018:

Enterprises
Employees
Operating Revenue
Staff Expenditures
Staff Exp. % Revenue
Operating Profit
Operating margin
Fixed Assets

Всяка индустрия, сектор и общо за бизнеса съдържа данни с всеки един от тези показатели за последните шест години (с изключение на данни секторите за 2012 и 2013 за служители.)

За кого е предназначен Business Observer Bulgaria '2018?

Investors
Country Managers
CEO / Executive Directors
Business Analysts
Market Analysts
Corporate Finance Specialists
Risk Management Specialists
Marketing Specialist
Recruiters

Какъв е смисъла и ползата от инвестиция в Business Observer Bulgaria '2018?

Систематизираната, събрана на едно място и лесна за запомняне, анализ и взимане на важни решения информация за бизнеса и водещите индустрии и сектори в България в презентация на английски език. И нещо много важно - от независим източник.

---------------------------------
Разгледайте по-долу примери от включените в Business Observer Bulgaria '2018  индустриални класации, представяне на топ индустрия и водещ индустриален сектор.




















Каква е цената на Business Observer Bulgaria '2018 и как може да бъде поръчан?

Всички Ваши въпроси свързани с цена и как да поръчате изследването може да изпратите на електронната ни поща: 

office@cbn-bulgaria.com 

или да се свържете с нас на телефон: +359887208069,  Л. Стойчев

Поради спецификата на пазарното изследване и тежестта на информацията "Business Observer Bulgaria '2018" се предлага и с персонална презентация в офис на клиента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.