Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


22 октомври 2016 г.

Десетте най-големи компании от 30 бизнеса в България с над 1 милиард лева общ приход от дейността на всички големи, средни и малки компании.


За читателите на блога http://blog.cbn-bulgaria.com, независимата агенция CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. ще публикува до края на годината класации с оперативен приход „Десетте най-големи компании“ от 30 бизнеса в България с над 1 милиард лева общ приход от дейността на всички големи, средни и малки компании. Агенцията е с 25 годишен опит в наблюдение и изготвяне на класации за българския пазар.

30-те поста в блога ще съдържат селекция от общо 300 компании, подходящи за колеги, които наблюдават големите приходи в едрия и среден бизнес в България. В тези постове колегите ще могат да се запознаят с десетте  компании от топ бизнеси в търговията, производството и услугите в страната с 94 милиарда лева оперативен приход за 2015 година.

Класациите ще са свободни и достъпни за всеки читател на блога. За да следите кога ще бъдат публикувани постовете е достатъчно да се абонирате за безплатната част на блога чрез RSS или e-mail (за повече информация може да разгледате http://blog.cbn-bulgaria.com/p/blog-page_7672.html)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.