Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


22 април 2015 г.

Търговете за ИТ продукти и услуги в България по ЗОП, XV издание: единствено от CBN


CBN, единствената независима анализаторска компания в ИТ индустрията в България, стартира XV-ия си годишен проект за събиране и анализ на информация от ИТ търговете в страната по ЗОП - предмет на търга, възложител, изпълнител и стойност.

В общо 757 позиции от Общия Терминологичен Речник (ОТР) се описват ИТ търговете за хардуер, софтуер и услуги в България по хармонизирания класификатор на ЕС.

Резултатите от изследването дават ясна представа за политики и тенденции в ИТ в обществената сфера в България, бюджети и фаворити.

Припомняме на всички, които се интересуват от реалното състояние на ИТ в обществения сектор в България, че единствено този информационен продукт съдържа действителни факти за ИТ инвестициите в публичния сектор.

CBN е и единствената анализаторска агенция, която разполага с факти, базирани на реално сключени и платени договори, кое ведомство, колко пари и за какво точно е вложило парите на българските и европейските данъкоплатци в тотално сбъркания модел на електронно управление на страната за периода от 1999 до сега.

Източник: CBN Pannoff, Stoytcheff & Co.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.