Bulgarian economy and society - new data and analysis in English. From an independent source.


27 март 2014 г.

500-те компании в България с най-големите производствени и търговски сгради: B2B база за директен маркетинг

500-те компании в България с най-големите производствени и търговски сгради са инвеститори и притежават и най-големите производствени мощности и търговски площи в страната.

По наша оценка, това са едни от най-активно работещите с големи и сигурни парични потоци фирми, включително и големите и сериозни чуждестранни инвеститори.

Прави впечатление, че около 20 % от 500-те компании са много трудно разпознаваеми и не присъстват никъде в публичното пространство.

Базирани са в 125 населени места в страната, което показва че селекцията далеч не е само от фирми, опериращи основно в София.

Това е и силна пазарна ниша от едни от най-големите и сигурни клиенти на бизнес софтуер в България. Една част от тези компании са стартирали бизнеса си в последните няколко години.

CBN предлага изграждане на база данни с 500-те компании, съдържаща адресна част, комуникации, висш мениджмънт - CEO & CIO и аналитична част.

В допълнение - разполагаме и можем да предоставим информация в кои компании от селекцията има внедрени към момента ERP, CRM и BI и респективни в кои няма.

За повече информация:
office@cbn-bulgaria.com
+359 887208069,  Л. Стойчев

Източник: "VIP Business Bulgaria 2014"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.